Opzet programma

Intensieve workshop

Intensieve workshop

Vandaag kwam de programma werkgroep bij elkaar. We gaan een workshop programma opzetten met verschillende parallelle stromen. Geen blokken van 90 of 180 minuten, maar zowel de mogelijkheid voor korte, intensieve sessies als wat langere. Daardoor hebben we ook niet één gezamenlijke lunch, maar een periode van zeg twee uur waarin een workshop kan uitlopen, eerder beginnen, je de informatiemarkt kan bezoeken … .

De opening en de afsluiting doen we wel gezamenlijk. We hebben een paar hele leuke ideeën, ook omdat het thema erg inspirerend is. Volg ons en geef je ideeën.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.