Meer dan 20 voorstellen

We zijn zeer verheugd door het aantal en de kwaliteit van de voorgestelde bijdragen. We hebben besloten in principe alle voorstellen te accepteren, op voorwaarde dat de begeleiders kunnen instemmen met onze eisen voor wat betreft tijd en ruimte.Voorbereidingsoverleg

Impressie van beoordelingsoverleg workshop voorstellen

  1. Een bijdrage mag maximaal 90 minuten duren, het liefst met een onderbreking van 15 minuten. Deze bijdragen hebben een eigen zaal. De zalen zijn thematisch ingedeeld, bijvoorbeeld “persoonlijke ontwikkeling”.
  2. Een aantal begeleiders hebben we gevraagd of gaan we vragen hun bijdrage terug te brengen tot 45 minuten. Er komt in de grote zaal een Kennis Carrousel waar deelnemers in 45 minuten kennis kunnen maken met een techniek, methode, werkwijze, opvatting, training, tool, …. . Tussen deze bijdragen is een pauze van 15 minuten.
  3. Een aantal bijdragen vinden buiten plaats.

In de loop van deze en komende week brengen we iedereen op de hoogte. Iedere workshop krijgt een eigen pagina op deze website, waar de begeleider(s) zijn, haar of hun informatie op kwijt kunnen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.