Duidelijk zo!

Inscholing: welke werkelijkheidsopvatting heb jij?

Op de Inscholing bij Gelling Uitgeverij van 3 april jongstleden ontdekten we met elkaar hoe je wijze van waarnemen bepaalt wat je ziet en dat veranderen dus begint met het waarnemen van je waarnemen. Aan de hand van presentaties, filpmjes, een vragen en lijst en dialoog ontdekten de deelnemers hoe ze het boek “Faciliteren als Tweede Beroep” het beste kunnen benaderen. Alle deelnemers waren bijzonder tevreden over de bijeenkomst, en met name de inleider. “I love it when a plan comes together!”. Binnenkort publiceer ik de slide shows op deze site.

Over Jan Lelie

Loves to facilitate groups in complex situations
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.