Kunstmest XP – Negen

Deelnemers met certificaatFaciliteren of begeleiden van groepen vormt altijd een uitdaging, juist voor een expert. Wil je de uitdaging beter aangaan?

Op 1 november gaan Larissa Verbeek en ik weer een leergang faciliteren voor professionals geven. Deze keer weer een vierdaagse e-XP-ert leergang. In deze combinatie van training, coaching, intervisie en ervaringsgericht leren, maken we je sterker in het omgaan met groepen in veranderingsprocessen. Naast, nee, door middel van methoden en technieken begeleiden we je in de intake – de meest cruciale stap van een sessie -, ontwerpen, uitvoeren, afronden en rapporteren over een bijeenkomst. We ervaren met elkaar hoe je houding, positie en ademhaling beter te gebruiken, waar je weerstanden zitten (en hoe daar mee om te gaan). Het geheel is gegrondvest op een solide, bewezen metapraxis, beschreven in “Faciliteren als Tweede Beroep”.

Wil je referenties? Laat het ons weten.

Voor meer informatie of aanmelden: check deze site of stuur een mail naar mij, janlelie”at”mindatwork.nl

Over Jan Lelie

Loves to facilitate groups in complex situations
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.