Oproep

kringgesprekHet woord faciliteren betekent verbinding maken. En omdat niemand “geen verbinding” kan maken, faciliteert iedereen.

Omdat iedereen toch faciliteert, doet niemand het perfect. Het is als het grapje, “my name is Nobody, because nobody is perfect“.

Om ons zelf te bekwamen in faciliteren zijn we een aantal jaren geleden gestart met een leergang”: Kunstmest; Faciliteren voor professionals”. Met professionals bedoelen we natuurlijk degenen die zich uitroepen tot facilitator. We staan nu aan de vooravond van de negende leergang, ingekort naar 4 dagen, van Kunstmest XP. Je kan nog meedoen, of je opgeven voor de volgende keer, begin 2017. Voor meer informatie: kijk op deze site.

Over Jan Lelie

Loves to facilitate groups in complex situations
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.