Geen 13e in een dozijn

Verander je vergadering. Vergaderen verveelt snel. Hoe voorkom je dat deelnemers op hun telefoon gaan zitten kijken? Hoe maak je, dat er wat verandert? Hoe haal je meer rendement, met minder inspanning? Je hebt waarschijnlijk wel van faciliteren of modereren gehoord. Dit is een kans, om het beter te gaan doen.

Van vergadering naar verandering scheelt maar één letter. Wat maakt het zo moeilijk, om van ga naar an te gaan? Wetten? Praktische bezwaren? Weemoedigheid? Andere verklaringen? Kom het mee maken in de leergang Kunstmest – Katalyseren (voorheen faciliteren) van Veranderingen.

Ook de 13e leergang zal geen 13e in een dozijn zijn. Elke leergang is anders, omdat jouw leerbehoefte het programma vult. Gebaseerd op een stevig theorie over groepsdynamica en veranderingen, werk je met elkaar aan je eigen vraagstukken.

De leergang hebben we ontwikkeld voor professionals die vaker en beter met groepen moeten werken. Dat zal steeds vaker voorkomen. Al meer dan 50 deelnemers gingen je voor. Wanneer je meer wilt weten: kom naar een kennismakingsbijeenkomst.

Geheel vrijblijvend. Op de bijeenkomst doen we een korte werkvorm, waar je morgen mee aan de slag kunt. En je maakt kennis met mogelijke deelnemers – en met ons.
Datum: 21 mei 2019, tijd: 15:00 – 17:00
Kosten: geen. aanmelden svp per mail tav Larissa@verbeekverbindt.nl.
Plaats: Rotterdam, Groothandels Gebouw

Deelnemers ontvangen na afloop het boek van “Faciliteren zonder Omwegen – 24 praktische voorbeelden

Hier staat meer informatie in

Over Jan Lelie

Loves to facilitate groups in complex situations
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized met de tags , , , , . Bookmark de permalink.