Leeswijzer >

De work shop Leeswijzer “Faciliteren als Tweede Beroep” biedt u steun bij het verwerken en toepassen van het materiaal uit het boek. Naast een algemene Leeswijzer, organiseren we ook een Leeswijzer voor project professionals.


Zit u met vragen over veranderen, adviseren en faciliteren? Faciliteren als Tweede Beroep geeft alle antwoorden. Sommigen hebben echter moeite om een boek te lezen. Anderen willen praten over toepassingen. Of heeft u behoefte met mij van gedachten te wisselen? Neem deel aan een Leeswijzer “Faciliteren als Tweede Beroep”.

Workshop Leeswijzer
Leeswijzer is een interactieve presentatie van de sleutelbegrippen uit mijn boek Faciliteren als Tweede Beroep – Omgaan met verandering, gericht op uw praktijk, aan de hand van uw vragen. Na afloop bent u beter in staat veranderingen te sturen, te faciliteren met gebruik van de ideeën uit het boek. Tijdens deze presentatie is er ruimte om aan de hand van uw eigen cases met mij en met elkaar in gesprek te gaan.

Leeswijzer Faciliteren als Tweede Beroep
Leeswijzer Faciliteren als Tweede Beroep Project Professional

Bestemd voor professionals in veranderingen, zoals adviseurs, consultants, (project)managers, beleidsmedewerkers, trainers, coaches, dagvoorzitters, meeting architecten
Duur 3 – 4 uur, inclusief een pauze
Data, plaatsen zie hierna
Investering 95 euro, inclusief een exemplaar van het boek. Dit bedrag kan in mindering gebracht worden bij het deelnemen aan een vervolgtraining of leergang.

Opgeven: janlelie@mindatwork.nl of via onderstaand formulier

Locaties en data:

Locaties:
Uitgeverij Gelling
Prins Alexanderlaan 1a
2912 AJ Nieuwerkerk aan den IJssel
(vijf minuten lopen van spoorwegstation Nieuwerkerk a/d IJssel)

Van Diepenburchstraat 14
2597PT Den Haag
(lijn 22 vanaf Den Haag CS)

Andere locaties in overleg

Data: in overleg

Ik kom naar de Leeswijzer van:

Naam (verplicht):   vm
email (verplicht):   
Organisatie/bedrijf/instelling:
Beroep:                    

Adres gegevens (tbv factuur)

Contact gegevens (e-mail, telefoon)

Uw bericht

U mag zich altijd laten vervangen. Voor de Leeswijzer hebben we ten minste 4 deelnemers nodig; bij te weinig deelnemers, nemen we contact met u op over andere data. Eventueel ontvangt u uw inschrijvingsgeld voor de leeswijzer terug. Op deze diensten zijn de algemene voorwaarden van Gelling Publishing van toepassing, zie daarvoor de website http://www.sipkegelling.nl/ .

Of geef u op via de webwinkel van Gelling.

Geef een reactie